X
تبلیغات
صنایع غذایی دانشگاه زنجان

صنایع غذایی دانشگاه زنجان
Foodyscience.blogfa.com 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

این باکتری ها ساکن دریا و آب های ساحلی بوده و در داخل و سطح مواد غذایی دریایی یافت میشوند .

تمامی گونه ها برای رشد نیازمند شوری آب دریا هستند . آنها گرم منفی،متحرک،میله ای شکل و شدیدا هوازی اند.

درصد مولی G+C  در DNA  43.2-48 است

از کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن جی-2003


موضوعات مرتبط: میکروبیولوژی مواد غذایی
[ پنجشنبه دوازدهم آبان 1390 ] [ 3:24 بعد از ظهر ] [ علیرضا نائینی زاده ]

این جنس شامل باکتری های میله ای شکل گرم منفی و معمولا آبزی بوده که قبلا در خانواده ویبریوناسه طبقه بندی می شد ولی اکنون در خانواده آئروموناسه قرار گرفته است .

همانگونه که از نام این حنس برمی آید آنها بر اساس تخمیر قندها مقادیر زیادی گاز تولید می کنند. آئروموناس معمولا در روده ماهی زندگی کرده و تعدادی از آنها پاتوژن این جانور است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

از کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن جی-2003


موضوعات مرتبط: میکروبیولوژی مواد غذایی
[ چهارشنبه سیزدهم مهر 1390 ] [ 10:34 قبل از ظهر ] [ علیرضا نائینی زاده ]

اسینتو باکتر Acinetobacter

این باکتری های میله ای شکل و گرم منفی ، خویشاوندی کمی با خانواده نایسریاسه نشان می دهند.

برخلاف سایکروباکتر و موراکسلا ، اسینتوباکتر اکسیداز منفی است.

این باکتری ها شدیدا هوازی بوده و قادر به احیاء نیترات نیستند. گرچه در کشت های جوان سلول های میله ای شکل تشکیل می شوند اما کشت های کهنه دارای سلول های کروی شکل می باشند. آنها از پراکندگی وسیعی در خاک و آب برخوردارند و ممکن است در بسیاری از مواد غذایی به خصوص محصولات تازه سرد شده یافت شوند.

پیشنهاد شده بر مبنای داده های حاصل از هیبریداسیون DNA-RNA ، جنس های اسینتو باکتر موراکسلا و سایکروباکتر در خانواده جدیدی (موراکسلاسه) طبقه بندی شوند ولی این پیشنهاد پیشنهاد پذیرفته نشده است.

از کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن جی 2003


موضوعات مرتبط: میکروبیولوژی مواد غذایی
[ پنجشنبه هفتم مهر 1390 ] [ 11:5 بعد از ظهر ] [ علیرضا نائینی زاده ]
درباره وبلاگ

بسم الله الرّحمن الرّحیم
و إِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعَلَمین
بنام خداوند بخشنده مهربان
وبلاگی که پیش رو دارید وبلاگ مهندسی صنایع غذایی دانشگاه زنجان می باشد برخی مطالب این وبلاگ به صورت گلچین از سایت ها و وبلاگ های دیگر بوده و برخی نیز توسط نویسندگان نوشته می شود
در ضمن شما می توانید نظرات و یا مطالب خود را به znufood@gmail.com
ارسال کنید
با آرزوی مفید بودن این وبلاگ برای شما عزیزان
امکانات وب